Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak dočekuju TSC u utakmici trećeg kola plej-ofa i to uz jedan zanimljiv podatak.

ЧЕТВРТИ ХЕТ-ТРИК? Звезда у занимљивој ситуацији пред меч који може да јој донесе нову титулу

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda bi mogla već protiv ekipe iz Bačke Topole da „overi“ sedmu uzastopnu titulu, ali i da nastavi sjajan niz efikasnosti.

U prethodne tri sezone protiv TSC na jednom meču het-trik su postizali Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Osman Bukari.

Utakmica između Zvezde i TSC-a igra se u četvrtak od 19 sati.

Tabela Superlige Srbije u fudbalu

Zvezda ima 81, Partizan 70 bodova, a do kraja prvenstva Srbije je ostalo pet utakmica, odnosno timovi mogu maksimalno da osvoje po 15 bodova.

Dva scenarija kako Zvezda može da postane šampion u četvrtak

Prvi scenario je da Crvena zvezda savlada TSC na Marakani, a da Partizan ne pobedi Vojvodinu, čime bi crveno-beli četiri kola pred kraj sezone imali 13 ili 14 bodova više od večitog rivala. Kako u ta četiri kola može da se osvoji maksimum 12 bodova, crno-beli ne bi mogli da prestignu ekipu s Marakane čak i da branilac titule izgubi sve mečeve do kraja.

Drugi scenario je da Crvena zvezda remizira sa TSC-om, a da Partizan izgubi od Vojvodine, čime bi prednost iznosila 12 bodova. I, to bi bilo dovoljno Zvezdi, imajući u vidu činjenicu da su crveno-beli plej-of dočekali kao prvoplasirani – a upravo se to gleda pre međusobnih mečeva i gol razlike, pa bi šampionska trka i u tom slučaju bila rešena.

Zvezda nakon TSC-a igra sa Mladosti (gostovanje), Radničkim 1923 (kod kuće), Napretkom (gostovanje) i Čukaričkim (kod kuće).

Partizan posle Vojvodine očekuju susreti protiv Napretka (gostovanje), Mladosti (kod kuće), Čukarički (gostovanje) i Radničkog 1923 (kod kuće).

Bonus video: Ovako je trener Zvezde Vladan Milojević reagovao posle remija sa Vojvodinom u prvenstvu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst