Kija Kockar objavila je srećne vesti da je upisala državni Pravni fakultet!

Voditeljka jutarnjeg programa na Informer televiziji, Kija Kockar postala je student! Ona je polagala prijemni i od danas je zvanično na studijama Pravnog fakulteta u Beogradu! Voditeljka je odmah na Instagramu podelila lepe vesti i pokazala da uz rakiju slavi sa budućim kolegama. 

Foto: screenshot

Kija slavi sa budućim kolegama

– Planiram maksimalno da se posvetim svim predmetima, od danas sam zvanično student državnog Pravnog fakulteta u Beogradu. Čestitam svim svojim budućim kolegama koji su polagali i vidimo se u oktobru – rekla je Kija za Informer. 

Kockareva je nedavno ispričala da joj je bila želja da studira prava i priznala da je ipak imala malu dozu straha da li da se upušta u sve.

Foto: Informer

Kija

– Kad sam išla da predam papire, videla sam mnogo studenata koji su bili pod stresom i zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to. Ali pošto se prvi fakultet uglavnom završava da bi roditelji rekli da njihovo dete ima fakultet, sada nemam nikakav pritisak – rekla je voditeljka i dodala:

– Volela bih da budem sudija, posebno što se tiče teme nasilja nad ženama, volela bih da učestvujem i u formiranju tog zakona. Muškarcima ne bi bilo dobro. Volim prava i želim da slušam predavanja. Težak je fakultet, ali idem korak po korak!


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst