Voditeljka Bojana Janković, koja je iznenada preminula 19. aprila, biće sahranjena danas na Novom groblju, a u toku je opelo.

U toku je opelo voditeljki Bojani Janković koja je 19. aprila pronađena mrtva u stanu na Novom Beogradu, a koja će danas biti sahranjena na Novom groblju.

U toku samog opela, njenoj starijoj ćerki se slošilo, te je u pratnji sestre od tetke napustila kapelu, kako bi udahnula malo vazduha i došla sebi.

Devojčici je u pomoć odmah pritrčala glumica Milena Radulović, inače sadašnja partnerka Bojaninog bivšeg supruga i oca njene dece, Ognjena Jankovića.

Nakon što je nekoliko minuta bila odsutna, ona se polako uputila nazad ka kapeli, gde se upravo završava opelo, te se prisutni polako pripremaju da krenu ka grobnom mestu na kojem će voditeljka biti sahranjena.

Mnoge poznate ličnosti su došle na Novo groblje da se oproste od Bojane, a među prvima je stigla vidno potresena i uplakana njena sestra bliznakinja Ivana.

Podsećamo, Bojana Janković je pronađena mrtva 19. aprila u stanu na Novom Beogradu, a tužilaštvo je naredilo obdukciju tela. Zvaničan uzrok smrti još uvek nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama na telu nije bilo vidljivih tragova povreda.

Poznati maneken se oprašta od sestre! Vlada Vuksanović slomljen od tuge na sahrani Bojane Janković! (VIDEO/FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst