Preslatka Mila, ćerka Jelene Kostov prvi put je ovih dana umočila nožice u morsku vodu i po prvi put se igrala s peskom.

Pevačica Jelena Kostov je sa svojim suprugom Miljanom otputovala na more, a sa njima je sin Milija i ćerka Mila kojoj je ovo prvo letovanje. 

Foto: printscreen instagram

 

Bivša pevačica “Zvezde Granda” se porodila prošlog septembra i sve do sada svoju naslednicu nije vodila na letovanje. 

Pratocima društvene mreže Instgram je podelila prizor sa plaže gde se vidi sin Milija i ćerkica Mila dok zajedno uživaju u blagodetima leta.

– Bata i seka – napisala je Jelena ispod fotografije sa letovanja, a onda dodala i kako se naslednica snalazi u vodi. Sudeći po fotografijama pevačicina deca su oduševljena što su u moru, a mala Mila očigledno nema strah.

Foto: Instagram

Sin i ćerka Jelene Kostov

Pevačica voli da eksperimentiše kada je stajling njene ćeke u pitanju. Obukla je u žutu haljinicu, dok joj je na glavu stavila belo-bež šeširić sa mašnicom tako da podseća na Saru Kej.

Foto: Instagram

ćerka Jelene Kostov

“Preslatko”, “Premedeno”, “Divno” samo su neko od komentara koji su osvanuli ispod objave pevačice.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst