Odnos koji neguju ćerka Goce Tržan i njen bivši muž  već godinama unazad može se u najmanju ruku oceniti kao komplikovan, a pevačica je u više navrata isticala da se u taj odnos ne meša.

Međutim, iako Lena sama donosi odluke o tome kako će komunicirati sa svojim kontroverznim ocem, sva je prilika da je ocenila da je tu komunikaciju najbolje svesti na minimum, pa je čak i potpuno ugasiti.

printscreen

 

Ivan Marinković sam nedavno priznao da mu se ćerka više ne javlja i pred kamerama je izjavio kako mu ćerka nije čestitala ni Novu Godinu ni Božić, a bio je tužan zbog činjenice da je Lena odlučila da tako završi njihovu komunikaciju.

Ćerka Goce Tržan očigledno je svojim potezom povredila oca, ali ako je suditi po onome što je njena poznata majka nedavno ispričala u javnosti, Lena to ni ne zna. Naime, ona nema pojma o tome da je njen otac ponovo deo rijaliti programa jer ona to ne prati.

Aleksandar Jovanović Cile

 

– Mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika. Form sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “je li se ti mene stidiš?“ – ispričala je Goca i još jednom istakla da se neće mešati u Lenin odnos sa ocem.

Nas dve pričamo i o tome, ali to ostaje samo između nas, to nije za medije – rekla je Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst