Ćerka Dejana Lutkića nije krenula očevim stopama, ali se odlučila za jedno drugo javno zanimanje. ovako izgleda ćerka glumca dejana lutkica – manekenka nađa lutkic

Dejan Lutkić
Dejan Lutkić foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Naš poznati glumac Dejan Lutkić spada među one javne ličnosti koje već duže vreme imaju srećan ljubavni život i skladan brak. On je već više od 20 godina u bračnoj luci sa svojom izabranicom Ljubinkom.

Ljubinka (51) je tri godine starija od Dejana (48), a ovom paru nije trebalo mnogo da shvati da su stvoreni jedno za drugo kad su se upoznali.

Dejanovu suprugu nemamo prilike da često viđamo u javnosti, ali poznato da je ona arhitekta po struci.

Jednom prilikom Dejan je za medije rekao da on sam ne izlazi često, pa da u skladu sa tim ni njega ni njegovu suprugu ne viđamo previše.

Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima – rekao je Lutkć svojevremeno za domaće medije.

Kako je objasnio, supruga i on idu tamo gde im je lepo, a ne samo tamo gde drugi smatraju da bi trebalo da budu zbog prirode posla. 

Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno – kaže Lutkić

Iz njihove ljubavi rodile su se dve ćerke mlađa Anastasija i starija Nađa, koja je prava lepotica.

Nađa je nedavno postala punoletna i bavi se manekenstvom. Žargonski bi se moglo reći da izgleda “kao milion dolara”, što se može i videti po njenim objavama na Instagramu.

Originalni tekst