BLIŽI se početak Olimpijskih igara, krenuli smo sitno da brojimo, ostalo je još osam dana. Pariz će od 26. jula do 11. avgusta biti centar svih sportskih, ali i društvenih dešavanja.

ЦЕО СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Србија највише плаћа злато на Олимпијским играма, никада нећете погодити ко је на другом месту и где су Амери...

Foto: Profimedia

Sve oči će biti uperene u prestonicu Francuske, a i Srbija će imati svoje adute koji mogu dobro da se opare ako uzmu neku od medalja, naročito zlatnu. Naime, Srbija je zemlja koja najviše plaća olimpijsko zlato na Igrama u Parizu – 200 hiljada evra ili 214.900 dolara.

Ovo je pokazalo veliko istraživanje USA Today, koji je komunicirao sa predstavnicima više od 40 nacionalnih olimpijskih komiteta. Na drugom mestu iza Srbije je Malezija, koja za zlato plaća 212 hiljada dolara, dok je treći Maroko sa iznosom od 200.525 zelenih novčanica.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Slede Italija, Litvanija, Mađarska, Ukrajina i zanimljivo je na osmom mestu Olimpijski komitet Kosova. Za eventualno zlato u južnoj srpskoj pokrajini biće izdvojeno tačno 100 hiljada evra ili 107,450 dolara.

Foto: Printskrin

 

Zanimljivo je da na primer Amerikanci za zlato svoje olimpijce nagrađuju sa 37.500 dolara, što je šest puta manje nego što mogu da inkasiraju srpski olimpijci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, „Bože pravde“, zagrmi u Rusiji…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

NOVA FUDBALSKA BAJKA: Rumunski drugoligaš dominira u kvalifikacijama za Ligu Evrope

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva „specijana vojna operacija“, dolaze iz sfere sporta.

17. 07. 2024. u 20:10

Originalni tekst