Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za nastup na Olimpijskim igrama, a mnogi portali se bave predviđanjima koje će selekcije osvojiti medalju. Ugledni američki mediji „I-Es-Pi-En“ je dao svoju projekciju gde vidi „orlove“ u Parizu.

ЦЕО СВЕТ СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ОРЛОВА: Оно што су Американци написали о кошаркашима Србије ће одзвањати

FOTO: Tanjug/AP

Kako je preneo ovaj portal, Srbija je drgui favorit za zlato odmah posle Sjedinjenih Američkih Držav. Svoje predviđanje utemeljili su na rezultatu od prošle godine, kao i u činjenici da su se timu priključili Nikola Jokić i Vasilije Micić.

 – Objašnjenje za Srbiju je jednostavno: prošle godine su osvojili srebro na Filipinima, pobedili Kanadu u polufinalu pre nego što su u finalu izgubili od Nemačke sa šest razlike, i to bez možda najboljeg igrača sveta. Jokić se prošlog leta odmorio posle dugog puta do titule sa Denver nagetsima, ali se ove godine vratio u Srbiju. Od šest najkvalitetnijih kandidata, Srbija ima najmanje ukupnih minuta u NBA ligi, kako prošle sezone, tako i u karijeri. Ipak, Jokić je dovoljno dominantan da to nadoknadi, a Bogdanović i Vasilije Micić nude kontratežu na spoljnim pozicijama. Srbija je takođe impresionirala pobedom nad Francuskom 79:67 na prijateljskom susretu u Lionu, pre nego što je izgubila dva puta u Abu Dabiju dok je odmarala ključne igrače u svakoj utakmici – piše u obrazloženju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Srbija je izgubila u Abu Dabiju od Australije i Amerike, a „orlove“ do odlaska u Lil očekuju još prijateljski susreti sa Japanom u nedelju i Grčkom u ponedeljak. Oba meča se igraju od 20 časova u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst