U poslednja 24 sata čitava planeta je mogla da vidi, što po društvenim mrežama, što po sportskim televizijskim emisijama, najgore izvođenje himne Sjedinjenih Američkih Država. I to od strane devojke koja je četiri puta bila kandidat za nagradu Gremi. A tek potom se saznalo – kako se to desilo.

ЦЕО СВЕТ ЈОЈ СЕ СМЕЈАО: Најгоре је отпевала америчку химну у историји, и то на пуном стадиону, а тек после се сазнала тужна истина (ВИДЕО)

Screenshot / X / BenBrownPL

Profesionalna bejzbol liga (MLB) je svojevrsni „Ol-star“ organizovala u Arlingtonu, američkoj saveznoj državi Teksas. A tamo je pred „Houm ran derbi“ (takmičenje osam najboljih „udarača“ u slanju loptica udarcem palicom van granica igrališta) nastupila Ingrid Andres.

Ona je, kako to već tradicionalno biva u SAD kada počinju sportski događaji, pa čak i ovakvi, revijalnog tipa, došla da bi otpevala američku himnu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

I, mnogi su ostali zbunjeni, neki zgroženi, a nije mali broj onih koji su istog časa počeli da pevačicu ismevaju jer je himna u njenom izvođenju zvučala ovako:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Kada je sve prenoćilo, a video-snimak njenog pevanja obišao planetu „uzduž i popreko“, ona se oglasila kratkim saopštenjem:

– Neću da vam pričam gluposti, sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u ustanovu (za lečenje od zavisnosti), da bih dobila pomoć koja mi je neophodna. Ono nisam bila ja prošle noći. Izvinjavam se na onakvom izvođenju himne i MLB-u, i svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim. Javiću vam kakva je rehabilitacija, čula sam da je baš zabavna – napisala je Ingrid Andres.

Nije prošlo dugo, a oni koji su je ismevali su ućutali, a oglasili su se oni drugi, podsećajući da pomenuta 32-godišnjakinja – zna da peva, i to ovako:

Da, ismevati je prilično lako. Ali i ono, i osuđivanje, umeju da budu pogubni. Uostalom, Sveti vladika Nikolaj je ovako napisao četiri rečenice u „Veri svetih“, na temu „Sažaljenje prema grešnicima“

„To (sažaljenje) je put da im se pomogne da se poprave. Ismevanje i osuđivanje ništa im ne koristi. Hristos je na takve gledao kao na bolesnike. On ih je posećivao (Zakej), jeo sa njima (Matej), srdačno razgovarao s njima (žene grešnice) i zato je uspevao da im vrati duhovno zdravlje i ljudsko dostojanstvo“.

Alkoholizam je ozbiljna bolest. Ako znate nekog ko je ima, obratite se onima koji mogu da pomognu. Recimo, na ovom linku možete pronaći spisak državnih bolnica i ustanova za lečenje alkoholizma u Srbiji.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst