Gorana Dimitrijadisa Dimu javnost je zavolela posle njegovog vanvremenskog hita “Nije mene dušo ubilo”. Nakon što ga je ova pesma lansirana u zvezda, pevač je odlučio da se povuče sa javne scene.

Dima je često nastupao i bio gost na koncertima svojih kolega, ali on je i pored toga radio i kao taksista.

– Imao sam sve te poslove bez ikakve reklame, samo zbog te pesme. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ne razumem da bi neko prodavao svoju ili tuđu imovinu da bi snimio CD. Muziku nikad nisam doživljavao kao trgovinu – rekao je Dima pre nekog vremena medijima i otkrio da je doživeo veliku nesreću zbog koje se povukao iz javnosti.

Foto: Instagram prinstcreen/dima_beograd

 

– Te 2000. godine mi je kuća izgorela do temelja. Zato nisam mogao dalje da ulažem u pesme jer sam sav svoj trud i novac ulagao u renoviranje doma – rekao je.

Tokom godina izgradio je dve kuće, isključivo, kako kaže, svojim poštenim radom i trudom. A evo kako pevač danas izgleda.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Aleksandra Nikolić živi u strahu, prijavila bivšu zadrugarku policiji:

sledeća vest

Originalni tekst