Miloš Rafailović

 

Ceca je svima rekla da nema ništa od rođendanske proslave, jer nije raspoložena ni za kakva slavlja, nakon što je Tasa imala pobačaj. Njeni najbolji prijatelji su ipak hteli da je obraduju, pa su dva sata pre ponoći došli kod nje kući. Pevačica se najpre iznenadila kada ih je videla na vratima, ali ih je ugostila. Odmah je poručila hranu, pa su ćaskali uz klopu i vino. Kada je na satu otkucala ponoć, izveli su je u dvorište, ali joj nisu rekli zbog čega. Sve joj je bilo jasno kada je iznad svoje vile videla ogroman vatromet. Tada su joj svi čestitali rođendan i poželeli joj sve najbolje – započinje priču izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Ražnatovićevoj najdraže bilo što je Anastasija sa njom, pošto je imala veliku želju da okupi celu porodicu za svoj jubilarni rođendan.

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović, pevačica

Puno joj je srce što su svi na okupu. Nije bila sigurna da li će Tasa moći da bude u Beogradu, ali kada joj je saopštila da hoće, bila je presrećna. Zato je juče priredila rođendanski ručak za porodicu, na kom su svi uživali. Prisećali su se dogodovština iz prošlosti, a kao i uvek, najzanimljiviji je bio unuk Željko, koji ih je sve vreme zasmejavao – završava naš sagovornik.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst