U popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ neretko dođe do svađe između članova žirija, a ova će se definitivno prepričavati.

Kako se bliži veliko finale, tenzija je sve veća i čini se da su mentori sve napetiji, te ne čudi što su i svađe sve žešće.

Jedan od kandidata iz tima Svetlane Ražnatović izazvao je haos u studiju, a zbog toga se najviše iznervirala Marija Šerifović.

Foto: Printscreen/Grand

 

Ovo je njegov put – rekao je Saša aludirajući na takmičarov repertoar, a Marija je odmah odbrusila:

Vi ste glupi prosto, onda vi ne znate koliko je 1 plus 1!

Foto: Printscreen/Grand

 

Međutim, kraj rasprave nije se ni nazirao. Gotovo da svi svi članovi žirija poskakali i davali svoj sud uglas, a Dragan Stojković Bosanac povukao je drastičan potez.

Samo ako još jednom bude pevao Šabana Šaulića, neće dobiti glas više! – rekao je Bosanac vidno izrevoltiran i pritiskom na taster povukao svoj glas.

Foto: Printscreen/Grand

 

Evo Svetlana već udara glavom o sto. Prespavala si akapela pevanje! – poručila joj je Ana Bekuta, dok je Ceca svim srce m branila svog kandidata:

Foto: Printscreen/Grand

 

Izgovara tekst lepo, nego ste vi nagluvi – odbrusila je Ražnatovićev, a Bosanac nije ostao ravnodušan na njen komentar:

Šta ću ja, kakav mentor takav i pevač!

Svađa epskih razmera! Miljana izgovorila gnusne reči Milanu Miloševiću, on joj zapretio:

sledeća vest

TV

Moral ne postoji u ratu koji se vodi u Gazi! Cilj tog sukoba je depopulacija! (VIDEO)

Live TV

Moral ne postoji u ratu koji se vodi u Gazi! Cilj tog sukoba je depopulacija! (VIDEO)

Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da smatra da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pravi „greške“ u postupcima u Pojasu Gaze. Rekao je da bi Gaza trebalo da ima „potpuni pristup hrani i lekovima“ u narednih šest do osam nedelja. Šta se desilo izmedju najboljih prijatelja i velikih partnera? O tome su u „Info jutru“ za Informer TV govorili akademik prof. dr Dragan Radenović i inženjer Avram Izrael.

Ne želimo da postanemo deo sukoba, ali moramo da vodimo računa o svojoj državi! Nalazimo se u procesu modernizacije i povećanja vojnih kapaciteta! (VIDEO) Đilas će Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Live TV

Amerika preko Evrope sprovodi prljavu misiju! Ujedinjene nacije su danas u dobroj meri razorene! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u dvodnevnoj poseti Francuske, na poziv predsednika Emanuela Makrona. Naš predsednik sačekan je uz najviše državne počasti, a razgovaralo se o važnim temama. Susret su obeležili srdačni pozdravi u Jelisejskoj palati u Parizu, zagrljaji, potom razgovori o raznim pitanjima, a najveća razmimoilaženja bila su oko teme Kosova. Ovaj događaj komentarisao je predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović u „Info jutru“ na Informer TV.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst