Komentarima se nije znao broj, a mnogi kažu da Ceci godine ne mogu ništa i da izgleda sve bolje iz godine u godinu.

“Kakva žena”, “prelepa”, “To samo Ceca može”, “Godine joj ne mogu ništa”, “Kao devojčica izgleda”- samo su neki od komentara.

printscreen

 

Podsetimo, Ceca Ražnatović je pre nekoliko dana progovorila za medije o svom privatnom životu, gde istakla da mora da pazi na svaki svoj korak.

Kolege su me podržavale na početku moje karijere, meni je značila svaka lepa reč, sada živimo u nekim drugačijim uslovima. Toliko se brzo šire informacije, svako piše šta hoće – rekla je Ceca, a onda priznala o svakodnevnim natpisima koje čita o sebi.

Svaki dan se bavim demantima, ludacima. Svako može da se predsavi i da kaže da zna nešto o meni. Kada se odlučiš za javni život jako je teško sačuvati privatnost, a uz to i de i odricanje. Ima stvari za koje se odlučite, za poseban način života. Svi smo mi živi judi, skloni smo greškama, ali kada znamo da se svaki naš korak prati, moramo da pazimo na mnoge stvari – rekla je Ceca, a onda se osvrnula na svoju decu.

printscreen

 

Moja deca su odrasli uz moju karijeru i moj način života. Znaju šta se može šta ne može. Znaju šta je za javnost, šta nije. Njima to nije prijalo, oni nisu birali život koji im je serviran. Veljko se pojavljuje samo kada treba da objavi meč, Anastasija se pojavljuje intezivnije – rekla je Ceca.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst