BEOGRAD, 16. jul 2021, (Njuz) – Pravni tim popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović dao je svim gledaocima poslednje epizode emisije “Junaci doba zlog” rok od 48 časova da zaborave sve što su tamo videli, u suprotnom će protiv njih podneti tužbu.

Kako saznaje Njuz, Ceca svim gledacima dozvoljava da i dalje znaju njene pesme, ali neće im biti dozvoljeno da se sećaju bilo čega kontroveznog iz njenog života što su videli na televiziji N1 ili na YouTube kanalu.

– Prva asocijacija na Cecu moraju da budu pesme, izgled, garderoba, deca, seksi drvoseča, ventilatori u spotovima i labudovi, a nikako poznanstvo sa kontroverznim i krimogenim ličnostima – stoji u saoptenju njenog pravnog tima.

Oni navode da su svesni da neće biti lako proveriti da li su svi gledaoci ove epizode zaboravili njen sadržaj, pogotovu što ih je samo na YouTubeu pre brisanja ovog videa bilo preko pola miliona, ali da će oni u narednim mesecima nasumično ljudima postavljati pitanja o Ceci.

– Svaki citat iz emisije povlači tužbu, a posebno citiranje onog dela kada je Tamara Skrozza rekla ono nešto za njenog muža, al nema sile da se setim šta, već sam totalno zaboravio – rekao je jedan član Cecinog pravnog tima.

Marko Dražić

The post Ceca preti tužbom svim gledaocima koji ne zaborave emisiju “Junaci doba zlog” appeared first on Njuz.net.

Original Article