Duet „Ne računaj na mene“ koji su prvobitno otpevale Ceca i Mira Škorić, a koji je 30 godina kasnije Ražnatovićeva prepevala s Majom Berović, izazvao je haos u medijima. Ceca se najpre nije oglašavala, a medijski rat vodile su Mira i Maja, međutim, Ražnatovićeva je sada odlučila da prokomentariše.

Ceca je u emisiji „Premijera“ objasnila kako je došlo do toga da sa drugom koleginicim prepeva hit koji je pre tri decenije snimila s Mirom:

Foto: ATAimages

 

– Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu „Ne računaj na mene“, koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić, koja je gostovala na mom albumu. Ona je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi… Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo – rekla je Ceca u emisiji „Premijera“.

Foto: Informer

 

Inače, Maja Berović je u odličnim je odnosima sa koleginicom Svetlanom Ražnatović, a ističe da ima razlike između Cecinog predstavljanja u javnosti i strane koju pokazuje privatno.

– Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja… Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena – rekla je Maja Berović na početku, pa prokomentarisala njihovu duetsku pesmu „Ne računaj na mene“.

Foto: ATA Images

 

– Prezadovoljna sam! Vidi se iz priloženog… Publika govori sve. Već par vikenda izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna – istakla je Berovićeva.


sledeća vest

Originalni tekst