Ceca je najpre istakla da je srećna i blagoslovena kao i da želi još unučadi:

Foto: Miloš Rafailović

Ceca… srećna baka

– Ovo je jedan veliki blagoslov i ja se nadam da ću imati 10-oro unučadi.

Na pitanje čija je ideja bila da se Bogdana porodi baš na rođendan pokojnog Arkana, Ceca se nasmejala:

– To je divno, nije to raise out ideje. Ne možete bebi da naredite da se rodi, to su planovi od boga. Bog je dao da se beba rodi na rođendan svog dede.

Pevačica je opisala kako izgleda njen unuk Krstan koji je rođen sa preko četiri kilograma:

– Beba je medena, liči na svog brata Željka. Krofna jedna, to je jedna velika beba. Malo sam se plašila kako ću ga uzeti jer sam navikla na Željka koji je veliki sada, ali i ovaj dečko je veliki. Željko je video bebu, zvala ga je mama Bogdana i video je, bio je srećan:”Mama, pa mala je, slatka je”. Za unhappy mu je brat sladak, ali videćemo…

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Pogledaj galeriju

Ceca veruje da će i Željko i Krstan biti veoma nemirni i to na oca Veljka:

– Željko već jeste jedno veselo, živahno dete. Krstan se toliko šutirao u stomaku, tako da pretpostavljam da neće biti miran kao bubica.

Ceca je otkrila i da ima poseban poklon za snaju Bogdanu, ali nije želela da kaže i šta je u pitanju:

– Snajki sam pripremila poseban poklon, ona ne zna jer ja želim da to bude za nju iznenađenje. A za unuka svu ljubav ovoga sveta kao i za Željka. 

Pevačica je otkrila i kako će proslaviti ako dobije unuku, ali i kako je Anastasija reagovala kada je saznala da je po drugi attach tetka:

Na slavlje kod Cece Ražnatović došlo je dosta poznatih, te se sada pridužila i njena kuma Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, frizer Stevan Radivojević, ali i Veljkov kolega, bokser Marko Nikolić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst