Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i njena koleginica Tea Tairović, zapevale su na „Svetskom romskom balu“, pa kući otišle sa neverovatnom sumom novca.

Organizatori najvećeg romskog veselja u Evropi, koji je održan u Skoplju, odrešili su kesu, te su za nastup angažovali najpopularnije izvođače u regionu.

Kako govori izvor blizak Informeru, folk diva je za angažman uzela neverovatnih 50.000, dok je njena mlađa koleginica zaradila 35.000 evra. Na balu, na kom se inače okupljaju najbogatiji Romi, ove dve pevačice napravile su pravi spektakl i atmosferu dovele do usijanja, izvodeći svoje najveće hitove. 

Foto: printscreen instagram

 

Za Cecu i Teu organizovano je i posebno obezbeđenje, te publika nije imala priliku za bliži kontakt sa njima.

Foto: printscreen instagram

 

U oviru bala organizovan je i izbor za mis, a voditelji programa bili su bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez. Događaj je svojim prisustvom uveličao i premijer Makedonije, koji je krunisao pobednicu.

Foto: printscreen instagram

 

Osim Tee i Ražnatovićeve, goste je zabavljala dens grupa Đogani koja je postala bogatija za 6.000, kao i bivša rijaliti učesnica, Sara Reljić, koja je kući otišla za zaradom od 4.000 evra.


Drugarice stradale pevačice stigle na sahranu! Donele ogromne bukete ruža, neme od šoka

sledeća vest

Originalni tekst