Pre nekoliko dana kao bomba odjeknulo je oglašavanje Aleksandre Nikolić na Instagramu gde je potvrdila nagađanja da je došlo do raskida sa Filipom Carem.

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknulo je oglašavanje Aleksandre Nikolić na Instagramu gde je potvrdila nagađanja da je došlo do raskida sa Filipom Carem.

Od tog momenta različite verzije njhovog ljubavnog brodoloma dolazile su do medija, a sad se Car oglasio i progovorio o raskidu i glasinama da joj je pretio da će je baciti s terase.

Kako je Car istakao, on i dalje gaji emocije prema Aleks, nije je nikad prevario, niti joj pretio.

Foto: ATAIMAGES

 

Sve što mogu da kažem je da sam slobodan i da smo završili odnos i to bez takvih i sličnih scena, da je i dalje volim, nisam je varao i neću ni sa kim da budem – poručio je Car za Pink.rs.

Podsetimo, Aleks se nakon raskida oglasila i saopštila pratiocima zašto je raskinula veridbu sa Carem.

Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je jer ne možemo naći zajednički jezik, što se tiče naše budućnosti i ostalog. Previše se razilazimo u stavovima, a to dovodi do ružnih situacija i ružnih reči. Ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke. Shvatite da je sada sve što želim mir i da me ispoštujete u tome.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sanjin raskinuo sa devojkom u programu uživo, pa se bacio u Kačavendin zagrljaj!

sledeća vest

Originalni tekst