Bivši rijaliti učesnik Filip Car je nedavno dobio dugo priželjkovanu ponudu da postane voditelj na televiziji Hajp, ali ju je na kraju ipak odbio.

Filip, koji je aktivan na društvenoj mreži Tiktok, objasnio je pratiocima zašto je ipak odlučio da propusti veliku priliku koja mu je data.

Ja sam jako zahvalan što su se meni stvorili svi mogući uslovi da dođem na taj posao, ali nažalost, neću prihvatiti ponudu jer želim da se bavim sobom, imam vas, imam Tiktok, ovde ću da pravim emisiju i imam neke stvari koje su mi trenutno u životu prioritet… Tako da, neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo – rekao je on.

S obzirom na to da je vlasnik televizije Hajp Saša Mirković svim svojim zaposlenima strogo zabranio da “prose” novac od fanova na Tiktoku na kojem Car zarađuje veliku količinu novca, vrlo je moguće da je ovo zapravo glavni razlog za odbijanje ponude.

Podsetimo, Car i njegova bivša devojka Dalila Dragojević su zaratili na pomenutoj društvenoj mreži kada je u jednom od mečeva Filip dao njenom protivniku 5.000 novčića kako bi je sprečio da pobedi. Zašto se odlučio na takav potez objasnio je u jednom od lajvova, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst