Svakodnevna upotreba UV-Age Daily proizvoda sa zaštitnim faktorom 50, Netlock tehnologijom, peptidima i niacinamidom sprečava pojavu i pogoršanje bora i tamnih mrlja izazvanih sunčevim zracima i zato treba da bude neizostavan korak u beauty rutini tokom cele godine.

– Brojna istraživanja potvrdila su da je UV zračenje jedan od glavnih uzroka za pojavljivanje bora, pegica i drugih nepravilnosti koje dolaze s godinama. Francuski dermokozmetički brend Vichy je godinama posvećen pronalaženju najboljih formula koje nam pomažu da bezbedno uživamo u lepšoj strani sunca, čuvajući zdravlje i lepotu. Capital Soleil linija je dermatološki razvijena linija proizvoda za zaštitu od sunca za dugoročno zdravlje kože, a jedan od best-sellera u ovoj liniji nege za zaštitu od sunca je UV-Age Daily SPF 50+ vodeni fluid protiv znakova foto starenja kože. 

MANJE FLEKA, PUNIJA KOŽA

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+ je visoko efikasni fluid koji pored izuzetne UV zaštite, sadrži moćne sastojke za negu protiv starenja koji u sinergiji deluju na podmlađivanje i revitalizaciju kože. Formula sadrži 4% peptida, 2% niacinamida, probiotičke frakcije, Vichy vulkansku vodu i bogata je sa 15 minerala za jačanje barijere kože.  Testovi su pokazali da smanjuje tamne mrlje za 27%, a 78% ispitanika je ocenilo da koža izgleda i punije.

UV filteri u mikrokapljicama

Jedinstvenost UV-AGE DAILY formule leži i u patentiranoj NETLOCK tehnologiji, koja zadržava UV filtere u mikrokapljicama gela. Tako se formira ultratanak, ujednačen i otporan zaštitni film koji pruža visok stepen UV zaštite. Ista tehnologija je zaslužna za nevidljivi finiš i izuzetno prijatan osećaj na koži.

POSLEDNJI KORAK U SVAKODNEVNOJ RUTINI I U TONIRANOJ VERZIJI

Formula UV-AGE DAILY je razvijena u Vichy laboratorijama za svakodnevnu upotrebu tokom cele godine, jer smo UVA zracima izloženi uvek, čak i zimi tokom oblačnih dana.

UV-AGE DAILY vodenaste teksture je nelepljiv, nemastan, ultraprozračan i ujednačava ton kože. Nanosi se ravnomerno, a proizvod se brzo upija. Pogodan je za sve tipove kože, čak i za osetljivu, i ne izaziva peckanje očiju. Nanošenje se preporučuje svakog dana, kao poslednji korak u dnevnoj rutini nege kože, ali i pre šminkanja. Istisnite 5 do 6 kapi, nanesite na lice pokretima nagore i na kraju ujednačite oko očiju i na vratu. Za efikasan protokol protiv hiperpigmentacijskih mrlja, u rutinu uključite i LIFTACTIV B3 DARK SPOTS SERUM.

Inovativni UV-AGE DAILY fluid dostupan je i u toniranoj varijanti CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY TINTED SPF50+, koja pruža laganu pokrivenost za ujednačavanje i poboljšanje tonusa kože.

U okviru Capital Soleil linije, i uz dobro poznate UV-AGE DAILY SPF50+ I UV-AGE DAILY TINTED SPF50+, sada je dostupan i inovativni CAPITAL SOLEIL UV AGE CLEAR SPF 50+, koji predstavlja sveobuhvatno rešenje za zaštitu od UV zračenja i nepravilnosti na koži.

CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR ¬ NAPREDNI KORAK UV ZAŠTITE

Pronalaženje adekvatnog SPF preparata zna da bude poseban izazov za osobe sa masnom kožom i kožom sklonom aknama. Svakodnevno izlaganje UV zracima može pogoršati masni sjaj, pojavu akni i tamnih fleka, a često se dešava da neodgovarajuće formulisani proizvodi začepljuju pore ili ostavljaju lepljiv, beličast trag.

Idealno rešenje za ovaj tip kože je Vichy CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR SPF 50, vodeni fluid protiv nepravilnosti na koži, masnog sjaja, akni i fleka. Izuzetno lagana nekomedogena formula sa salicilnom kiselinom i niacinamidom, nemasna i nelepljiva, pruža naprednu zaštitu od UVA i UVB zračenja uz SPF 50+, uklanjajući u isto vreme 66% nesavršenosti, 31% sjaja i 32% tamnih fleka[1], dok pore izgledaju umanjene kod 98% žena[2].

Bez obzira da li šetate plažom okupanom suncem ili po oblačnom vremenu obavljate poslove po gradu, budite sigurni znajući da UV-AGE DAILY formira nevidljivu barijeru protiv UVA i UVB zraka, efikasno sprečavajući crvenilo od sunca, prerano starenje i pojavu tamnih pega.

Zdravlje je bitno. Započnite od svoje kože.

Više informacija o Capital Soleil UV-AGE DAILY toniranoj i netoniranoj verziji, novitetu Capital Soleil UV-AGE CLEAR SPF 50, kao i kompletnoj Capital Soleil liniji proizvoda potražite na zvaničnom Vichy sajtu.


[1] Kliničko ocenjivanje 34 volontera jednom dnevno tokom 56 dana.

[2] Samoprocena, 105 žena, 4 meseca.

Originalni tekst