Pjevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana je sinonim za dobar provod i odličnu atmosferu kada su u pitanju privatne zabave na kojima često nastupa.

Osim po dobrom provodu, Ćanu publika obožava zato što je prava žena iz naroda koja je spremna da učini sve za svoje fanove sa kojima uvijek rado proćaska kada je zaustave na ulici.

Na raznim veseljima se pojavljivala u nesvakidašnjim izdanjima, pa snimci sa njenih nastupa broje mlione pregleda na društvenim video platformama.

Dolazla je u kamionu, fići, pojavljivala se kao iznenađenje, a kako kaže ona čini sve da ljudima koji su je pozvlali na veselje maksimalno uljepša dan.

Međutim, dešava se da se i na ovakvim slavljima dogode neke čarke i nesuglasice, a Ćana je otkrila kako ona reaguje u takvim situacijama.

-Ja se uvijek šalim na svoj račun! Kad vidim da se nešto dešava, pa počne da se komeša i vidim da može da dođe do nekog problema, ja samo dođem i stanem. Pitam ih kakav je problem, ima li ko jači od mene ovdje? Tada se me svi onako pogledaju i krenu da se smiju, uglavnom se tako završe te neke situacije – rekla je svojevremeno pjevačica u jutarnjem programu Nove S.

Kada je pjevačica mislila da više nijedan zahtjev ne može da je iznenadi, nedavno se to i dogodilo o čemu je govorila za medije.

–U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je djevojka htjela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htjela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sjednem bilo gdje dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mjera.

(express/grandonline)

Originalni tekst