Dara Bubamara odlučila je da u tajnosti ode na remont grudi i zadnjice, i to neposredno nakon povratka iz Rio de Žaneira.

Popularna pjevačica je svoje ionako ogromne grudi podigla, a zatim i uvećala za jedan broj. Tako pjevačica, umesto sedmice, ponosno šeta osmice, te se sasvim sigurno može pohvaliti jednim od najvećih poprsja na estradi. Ona je za ovaj zahvat kod plastičara iskeširala 4.000 eura, a čim se oporavila od zahvata, Novosađanka se pohvalila novim grudima na svom Instagramu, kada je obukla crni top s dugim rukavima koji je otvoren u predjelu grudi, a iz koga je djelovalo kao da će joj džinovske grudi ispasti svakog trena.

Ipak, Dara se tu nije zaustavila, pa je remontovala i zadnjicu, kojom nije bila zadovoljna u posljednje vrijeme. Ona je pokušavala da ovaj problem riješi sa specijalnim umecima, zbog čega su je svojevremeno prozivali i na mrežama.

Kako je sada u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom, odnedavno je u javnosti počela da se pojavljuje u skoro providnim helankama, kao što je to bio slučaj i nedavno na beogradskom aerodromu, kada nije nosila ni donji veš. Ona je tada pozirala fotografima, a u jednom trenutku im je okrenula i guzu, kako bi se vidjelo da više nema potrebe da nosi umetke jer joj se pozadina spustila. Ni za ovo zadovoljstvo Bubamara nije žalila novac, pa je ovaj zahvat platila 3.500 eura.

Inače, mediji su prije nekoliko godina pisali da je Dara među prvima na estradi uradila guzu po uzoru na Dženifer Lopez, čije je slike donijela u ordinaciju. Tada se pisalo da su joj hirurzi u zadnjicu ubrizgali njeno masno tkivo, koje su isisali iz stomaka i oko struka. Pored toga što su joj tad salo prebacili na pozadinu, njoj su tad i podigli guzu, čime je Dara bila prezadovoljna. Međutim, godine su počele da rade svoje, pa se zadnjica vremenom spustila, a taj problem je rješavala umecima, koji su mogli da se primijete, zbog čega su joj se mnogi smijali.

Kako god, nije tajna da je Dara na estetske intervencije do sada dala 45.000 eura i da ona ne žali ni centa, jer ne krije da je konačno prezadovoljna svojim izgledom.

(Express/Srbijadanas)

Originalni tekst