Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je u poslednja 24 sata tema brojnih vesti u Srbiji ali i Engleskoj, nakon informacije da će nastaviti karijeru u Premijer ligi. I, dok se sada već licitira iznosom novca koji će stići na Marakanu od ovog transfera, poznato je i ko će naslediti 18-godišnjeg desnog beka u timu srpskog šampiona.

БУРНИ ДАНИ НА МАРАКАНИ: Нови трансфер у ФК Црвена звезда! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedni tvrde da će Zvezdi pripasti devet miliona evra, drugi – 7,5 miliona + 12 odsto od narednog transfera, no… bilo kako bilo, ostaje da se vidi šta će od toga zaista biti, ali jedno je sigurno:

Mladi fudbaler Ognjen Mimović zameniće Kostu Nedeljkovića u Crvenoj zvezdi, potvrđeno je Tanjugu.

Mimović (19) je prvi deo sezone odigrao sjajno u OFK Beogradu. Nastupio je na 13 utakmica za prvi tim i ostvario je tri asistencije. 

Bio je i „predmet“ žučne polemike na prvoligaškom derbiju Zemun – OFK Beograd, kada je isključen zbog ovoga:

Uz Aleksandra Kahvića, koji je trenutno na pripremama sa prvim timom „crveno-belih“ na Kipru, Mimović je bio najbolji fudbaler „romantičara“ tokom jesenjeg dela sezone. 

Podsetimo, Nedeljković (na gornjoj fotografiji) je, poput Kahvića, na pripremama Zvezde i, ako se obistine glasine, igraće do kraja ove sezone na pozajmici u beogradskom klubu, a potom će se preseliti u Birmingem, kako bi karijeru i definitivno nastavio u Aston Vili.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali „Kosovo je Srbija“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst