Pevačica je na društvenim mrežima podržala Draganu Mirković, sa kojom nije govorila 12 godina, a tom prilikom „zaratila“ je sa onima koji su pisali negativne komentare na račun pevačice.

Vest da se Dragana i Toni razvode izazvala je ogromnu pažanju. Mnoge javne ličnosti su se oglasile, a sada je Seka Aleksić na društvenoj mreži Iks objavila snimak Mirkovićeve, koja se pre nekoliko meseci na Informer TV rasplakala dok je govorila da „i posle svega što je doživela u sebi ima još mnogo ljubavi“.

Seka je uz taj snimak stavila tri emotikona u obliku srca u znak podrške.

Foto: ATAIMAGES

 

Međutim, jedan od korisnika želeo je da uvredi Draganu, pa je napisao:

Nešto joj mnogo tanan vokabular. Pobeglo to iz Kasedola, al’ on iz nje nije.

Seka mu nije ostala dužna, pa je momentalno žestoko odgovorila napisavši:

Ne se*i, budalo jedna!

Podsetimo, prvi susret pred kamerama nakon pomirenja pevačice su imale na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, u novembru 2022.

Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovde. Toni me je nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga – rekla je tada Seka Aleksić.

Foto: ATAIMAGES

 

Tom prilikom i Dragana je govorila o razlozima koji su doveli do toga da se njih dve udalje, a njihovi odnosi zahladne.

– Između nas nije bilo nijedne ružne reči, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogrešila što sam poverovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana – kazala je Mirkovićeva.

Seka Aleksić na velikim mukama! Pevačica se požalila javno, ne zna kako će izgurati naredni period:

sledeća vest

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska „Pravda“. Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u „Info jutru“ odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst