Pjevačica Katarina Živković uvijek je u javnost iznijela svoje mišljenje, a zbog toga je često na meti kritika.

Mnoge javne ličnosti se trude da budu diplomate i da se ne izjašnjavaju o određenim temama, što nije slučaj sa Kaćom, a kako kaže, zbog toga se u mnoge kolege razočarala.

  • Mnogo puta sam se razočarala jer sam ispala avangarda u milion situacija gdje sam odbranila svoju branšu, borila se za pravu i slabije. I onda sam dobijala podršku u vidu sms poruke od strane kolega i drugih javnih ličnosti gdje sam ja očekivala u najmanju ruku komentar koji će svi vidjeti. Oni su mi govorili kako ne smiju javno da komentarišu, da će dobiti zabranu na nekoj televiziji ili neće ih pozvati u neku emisiju, ali mene da podrže da niko ne zna meni ne znači – priznala je pjevačica koju su pogađali komentari na koje je nailazila, ali nije dozvolila da je slome.
  • Ja sam dobijala zabrane, čitala komentare i kritike o sebi za koje mi nije bilo svejedno. Javne ličnosti ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se boje, žele da budu svuda i neće da se zamjeraju. Nije moje da osuđujem, razumijem, ali nije moje da budem kao oni, pa eto trpit ću i posljedice, jer ne smatram da radim bilo šta loše – ispričala je za Grand.

Kaća je otkrila kako se cijelog života borila sama za svoj uspijeh.

  • Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mjesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osjećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savjest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi – rekla je ona.

(Express / Blic.rs)

Originalni tekst