Pomoćnica generalnog direktora RTS-a na društvenim mrežama šokirala potezom u kojem je priznala da je sve nasamarila.

Olivera Kovačević priznala je na društvenoj mreži da je nasamarila Srbe načinom na koji je organizovala takmičenje „Pesma za Evroviziju“ u kojem je pobedila, manje omiljena u narodu, Teya Dora s pesmom „Ramonda“.

Foto: ATAIMAGES

 

S druge strane ljubimica Srba, Anđela Ignjatović Breskvica, koja je dobila ogroman broj glasova, mnogo više od svih ostalih, ipak nije pobedila jer je u glasanje „prste umešao“ žiri koji je odabrala upravo Olivera. Kovačevićeva je sada lajkovala objavu jednog korisnika društvene mreže „X“ koja glasi:

– Napušila k**cem užegle Srbende, organizovala najgledaniji festival o kojem svi pričaju, dala pe*erima sve što su ikada želeli i poslala vrhunsku pesmu na ESC – piše u objavi koja se Oliveri dopala, a kojom je priznala da je sve organizovala tako da nasamari Srbe. 

Foto: Iks prntscreen

 

Inače, članovi žirija koji su sinoć činili Sajsi MC, Dejan Petrović, Žika iz grupe „Zana“ i Aleksandar Sedlar na čelu sa Marijom Šerifović, poprilično su iznervirali javnost koja se pobunila jer neki od njih najvećem favoritu na takmičenju, Breskvici, nisu dali poene. Poseban gnev na sebe je navukla Sajsi MC koja Anđeli nije dala nijedan poen. 

Foto: Zoran Sinko

 

Informer je danas zatražio da se poništi takmičenje „Pesma za Evroviziju“, a kako je najavio Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik, sutra će ispred ove medijske kuće i zvanično podneti zahtev RTS- u sve bude bude poništeno i da u Malme, kao srpski predstavnik, ode Breskvica s pesmom „Gnezdo orlovo“. 

Pojavio se snimak Teya Dore i Breskvice iz bekstejdža! Kamera ih uhvatila nakon proglašenja pobednika, ovi kadrovi pokazuju u kakvom su odnosu (VIDEO)

sledeća vest

Vesti

Biznismen priznao: Podmitio Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada - korona najveći izazov

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Hobi pretvorio u unosan biznis! Nećete verovati od čega Saša pravi drške za noževe (FOTO) Opšta bežanija iz lažne države, škole ostaju bez đaka i nastavnika: Albanci u panici, nema im spasa!

Originalni tekst