Pevačica Luna Đogani je izuzetno aktivna trudnica, pa često pokazuje gde se kreće i šta radi, a sad se snimala dok je uživala u jednom prestoničkom lokalu.

Luna je polako ulazi u osmi mesec trudnoće i sa suprugom Markom Miljkovićem s nestrpljenjem iščekuje drugu ćerku.

Bez obzira na to što je u poodmakloj trudnoći, Đoganijeva je puna energije, a sada je pokazala kako provodi vreme dok broji sitno do porođaja. Brojni fanovi prate svaki njen korak, a ona ih je obradovala videom koji je objavila na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Na sebi je imala tanku majicu na bretele, a njen stomak je, očekivano, bio u prvom planu.

Inače, Luna i Marko su budućoj ćerki već dali ime, a kako su otkrili, odlučili su da se zove Lana.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Inače, ime Lana je je slovenskog porekla i označava “plodno, široko polje lana”, mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači “mirna”, kao i da je latinskog porekla i da opisuje nežnu, miroljubivu, prefinjenu i lepu devojku.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst