Nakon napada članova SNS-a na aktiviste Stranke slobode i pravde u Boleču, u kojem ima i povređenih, premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić pozvala je članove svoje stranke da „ne nasedaju na provokacije i nastave sa čistom kampanjom“.

Naime, na današnjem predstavljanju SSP na štandu na pijaci u Boleču, kojem je prisustvovao i lider ove stranke Dragan Đilas, došlo je do sukoba.

„Nakon provokacija, naprednjački batinaši su napali aktiviste SSP“, saopšteno je iz te stranke.

Na snimcima koje je objavila Stranka slobode i pravde vidi se žestok okršaj dve grupe aktivista, koji počinje nasrtanjem pripadnika Srpske napredne stranke.

Usledila je kiša udaraca, u kojoj je bilo i povređenih.

„Jednom aktivisti je rasečena usna, a sve na očigled predsednika Opštine Grocka, Dragana Pantelića, koji je sve ćutke pratio da bi posle 15 minuta pozvao na smirenje i ponudio Đilasu, koji odavno nije bio tu, da se i on obrati“, navedeno je iz SSP.

Premijerka Ana Brnabić pozvala je aktiviste i simpatizere SNS da „ne reaguju na provokacije“.

„Molim naše članove, aktiviste i simpatizere da ne nasedaju na provokacije i ne odgovaraju na napade. Vodimo čistu kampanju, predstavljamo rezultate i planove. Oni koji obećavaju rušenje, sada pribegavaju nasilju. To pokazuje njihovu slabost i frustriranost. Dela govore! Do pobede!“, napisala je Brnabić na Tviteru.

Snimak ovog sramnog incidenta pogledajte OVDE!

Izvor: Nova

Brnabićki izvadili navigaciju, ne zna da li je u Surčinu, JaRkovu ili Jakovu (VIDEO)

Original Article