Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da nije “ni optimistična ni pesimistična” po pitanju toga da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljeno da igra Australijan Open, ali je rekla da se nada da će odluka biti uskoro doneta.

– Nadam se da će konačna odluka biti uskoro saopštena. Nesigurnost nije dobra ni za jednu od zainteresovanih strana, ni za Đokovića, ni za Australijan Open – rekla je Brnabić u intervjuu za Rojters, a prenosi N1.

Ona je naglasila da nije ni optimistična ni pesimistična po pitanju toga hoće li Ðokoviću biti dopušteno da ostane u Australiji, gde bi trebalo da se takmiči za rekordnu 21. grend slem titulu.

Upitana o tome da li je Đoković prisustvovao događaju Teniskog saveza Beograda 17. decembra, dan nakon što je bio pozitivan, Brnabić je rekla da bi Novak „očigledno prekršio pravila“ da je znao za rezultat testa pre nego što je učestvovao na događaju.

– Međutim, potrebno je dodatno pojašnjenje. Ne znam kada je dobio nalaz testa, kada ga je pročitao – zaključila je Brnabić.

Novinari pljuvali po Đokoviću dok su kamere kao bile isključene (VIDEO)

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)