NOVAK Đoković je pre nešto manje od mesec dana podvrgnut operaciji, a juče je stigao do trećeg kola Vimbldona protiv Džejkoba Fernlija. Ipak, Nole je na račun rivala sipao pohvale nakon meča.

БРИТАНЦИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ: Новак Ђоковић се огласио у поноћ, ово је поручио синоћњем противнику

FOTO: Tanjug/AP

Uzeo je Britanac set Đokoviću, a četvrti se igrao na razliku (7:5), iako se radilo o debitantu na grend slemovima, nema sumnje da će ga Novak zapamtiti. 

Otuda i ne čudi jaka poruka Đokovića na društvenim mrežama i ponoćna objava upućena upravo Fernliju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Dobar meč, Džejk. Pred tobom je svetla budućnost. Napred u 3. kolo, idemooo – napisao je Novak na svom Instagramu.

Reči srpskog tenisera naišle su na oduševljenje među navijačima. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Reči koje govoriš o svojim protivnicima su zadivljujuće. Hvala što si neverovatan uzor, napisao je jedan od korisnika Instagrama. 

– Ja sam Britanac, fer-plej i viteštvo koje si pokazao Džejku i Endiju ove večeri, to je klasa. Vimbldon te voli, Novače. Srećno na turniru. Hvala što si uvek ljubazan prema našim igračima, napisao je drugi. 

– Niko na ovaj način ne govori o protivnicima, niko ne ukazuje zasluženo poštovanje kao Nole, nikada se ne menjaj, reči su trećeg korisnika. 

S druge strane, evo šta je Nole rekao odmah posle duela sa Fernlijem:

– Pre svega, velike čestitke Džejku zbog ovakvog meča. Igrao je izvanredan tenis i zaslužio je aplauz. Nisam imao šansu da ga vidim kako igra do pre dva dana. Uvek je tu element iznenađenja, a nije imao šta da izgubi. Igrao je na Vimbldonu, to je britanski teniser koji je odrastao na ovakvim terenima. Vrlo vetrovit dan, bilo je teško. Naterao me je da radim. Verovatno sam bio i malo srećan u četvrtom setu. Sve u svemu, ovaj meč je potencijalno možda i trebalo da se završi u petom setu kako smo igrali obojica.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg – Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst