Pevačica se osvrnula na pojedine negativne komentare i sramotne optužbe!

Anđela Ignjatović Breskvica nastupiće na predstojećoj „Pesmi za Evroviziju“ pesmom „Orlovo gnezdo“. Numera je privukla ogromnu pažnju i simpatije ljudi, a dosad broji više od dva miliona i 200.000 pregleda.

Međutim, ima i onih kojima se kompozicija nije dopala, a naglasniji su Albanci koji su se našli prozvani i udarili na srpsku pevačicu, tvrdeći da ona u pesmi „poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom“.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona se sada osvrnula na događanja, koja proteklih dana izazivaju ogromnu pažnju.

U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Iksu. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi – rekla je pevačica.

Foto: ATAIMAGES

 

Breskvica je otkrila da bi odlazak u Švedsku bio njen najveći dosadašnji karijerni uspeh.

Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na „Evroviziju“, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere – rekla je Breskvica za Blic.


(FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst