Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se na svom Instagram profilu i prokomentarisala svoje učešće na „Pesmi za Evroviziju“ i obratila se pobednici Teya Dori.

Sinoć je održano finale „PZE“ u kojem se 16 takmičara borilo da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj „Evroviziji“ koja će se održati u Malmeu.

Iako je Breskvica sa pesmom „Gnezdo orlovo“ bila jedan od favorita, pobedu je ipak odnela Teya Dora sa pesmom „Ramonda“, a sada se Anđela oglasila na svom Instagram profilu.

Ignjatovićeva je, naime, poželela srpskoj predstavnici svu sreću i zahvalila se publici od koje je dobila maksimalnih 12 bodova.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Dobro jutro dragi moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe, tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo). I na svoj podršci koja je bila zaista ogromna – napisala je Anđela i dodala:

Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskvica.

Da li je moguće da je ovo rekla? Kristina Radenković ponizila i ismejala takmičarku na

sledeća vest

Originalni tekst