Breskvica je putem Instagrama obavestila fanove da je humanitarni koncert, koji je u poslednje vreme najavljivan, otkazan, a onda iznela i detalje.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, u poslednje vreme zaokupirala je pažnju domaćih i regionalnih medija, nakon što je na festivalu „Pesma za Evroviziju“ zauzela drugo mesto zahvaljujući glasovima žirija, iako je važila za glavnog favorita.

Foto: Youtube printscreeen

 

Anđela je, nedugo nakon finalne večeri, najavila humanitarni koncert koji je za cilj imao prikupljanje donacija manastiru Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj, ali je sada putem svog Instagram profila fanovima saopštila da njenog nastupa neće biti.

Foto: printscreen instagram

 

– Humanitarno veče koje je planirano da se održi 12.2.2024. godine u MTS Dvorani, nažalost, mora da se odloži iz tehničkih razloga. O novom terminu događaja publika će blagovremeno biti obaveštena, a sve kupljene karte kupljene na blagajni i sajtu MTS Dvorane biće vraćene – napisala je pevačica u svom saopštenju.

Sin naše pevačice radi na psihijatriji: Rodila ga je sa 17, odrastao je kod njene drugarice i nikada ih nismo videli zajedno u javnosti

sledeća vest

TV

Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO) Čopor hakera sa Zapada udario na Rusiju! Mandić: Putin vuče krucijalne poteze u Ukrajini tek posle izbora!

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst