Naime, u pitanju je veselje u Dobrim Vodama koje je organizovao gospodin, godinama unazad stacioniran u Nemačkoj. Slavilo se dva dana, prvog dana je slavlje organizovano u domaćinovoj vili sa dva bazena, dok je drugog, zabava upriličena u jednom luksuznom hotelu.

Pored Brene, goste su zabavljali Sloba Radanović, Muharem Serbezovski, najveća rumunska zvezda Florin Salam, te Zvonko Demirović. Sveukupno, 40 muzičara.

informer.rs

Domaćin slavlja… Mecke

Kako Informer saznaje, gosti su jeli zlatnim priborom, a crnogorsko primorje ne pamti skuplji jelovnik. Na meniju su se našli plodovi mora, ostrige, skoljke, biftek, pa i vo na ražnju. 

informer.rs

Gosti jeli zlatnim priborom…

Poseban ekskluzivitet svemu, svakako, donosi angažman Lepe Brene koja je za svoj nastup debelo plaćena, a po dogovoru, nije uzimala bakšiš. Ona je za ovu prigodu imala niz posebnih zahteva, koje su domaćini morali da ispune, a jedan od njih je taj da niko od gostiju nije smeo da joj priđe, dok je fotografisanje sa njom bilo strogo zabranjeno. Sa njom u pratnji bio je njen mlađi sin Viktor Živojinović.

informer.rs

Domaćinova vila

Interesantno, jedino je domaćinima bilo dozvoljeno da sednu ispred pevačice, što su i oni i učinili.

informer.rs

Zabavljao goste… Sloba Radanović

Sve ekskluzivne detalje o ciframa, Breninom honoraru, ali i fotografije sa jednog od najestravagantnijih slavlja na Balkanu, pogledajte u sutrašnjem broju Informera.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst