Muzičar je nedvno oglasio svoju vilu u Perastu za izdavanje, a crnogorski mediji sada tvrde da je to radio nelegalno.

Goran Bregović ovog leta je odlučio da luksuznu vilu u Perastu, koju u svom vlasništvu ima više od deset godina, ponudi i svim turistima dubokog džepa, pa se tako odnedavno ovaj objekat može naći u ponudi na poznatom sajtu za iznajmljivanje nekretnina i to po ceni od 1.400 evra po danu, i to tokom jula i avgusta

Foto: Insajder

 

Za luksuznu vilu poznatog muzičara Gorana Bregovića u Perastu Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj u Kotoru doneo je rešenje o kategorizaciji 15. avgusta ove godine, tek pošto je crnogorska „Pobjeda“ objavila da se Bregovićeva vila nelegalno izdaje i oglašava smeštajne kapacitete.

Foto: ATAIMAGES

 

Goran je, kako piše u rešenju Sekretarijata, tek posle pisanja lokalnih medija, 13. avgusta predao zahtev za donošenje rešenja o kategorizaciji ugostiteljskog objekta. Navodi se i da je objekat sada upisan u Centralni turistički registar za obavljanje ugostiteljske delatnosti – pružanje usluge smeštaja turistima u domaćinstvu, kuća za iznajmljivanje sa devet kreveta sa tri zvezdice. Rešenje, koje je dobio Bregović, važi tri godine, prenosi crnogorski list „Pobjeda“.

Foto: ATAIMAGES

 

Bregina vila ima spoljašnji bazen i više terasa na kojima može i da se ruča, dok su na nekima postavljene i ležaljke kako bi na njima moglo da se sunča tokom dana. U vilu su dobrodošla i deca i kućni ljubimci, što se ne naplaćuje dodatno, ali muzičar ne dozvoljava svojim gostima da se u njoj puši i priređuju zabave bilo koje vrste. 

Pevači zgrću lovu na sve strane! Nekretnine, restorani, pumpe, škole... Evo koje privatne biznise imaju, neki su zaradili milione!

sledeća vest

Originalni tekst