Branka je otkrila da su joj roditelji nedavno preminuli jedan za drugim, te da joj je to bio najteži length u životu.

U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom vremenskom razmaku su preminuli i mama i tata, koji su celi život živeli zajedno i bili veoma povezani – rekla je ona za “Gloriu” i dodala:

U Beogradu sam spletom svih tih okolnosti, da im budem što bliže, provela više vremena nego u poslednjih dvadeset godina. To su oni veliki gubici koji ne idu bez boli. I to su ona životna iskustva koja se samo jednom u životu dese uz čitav vrtlog emocija, suočavanja s prolaznošću i vlastitim identitetom – istakla je ona, pa za kraj rekla:

Foto: Miloš Rafailović

 

Putem sam shvatila da ne osećam klasičan strah od smrti, ali da je ona sada nekako tu, u eteru. Kažu terapeuti da se smrt istinski doživi samo kroz gubitak roditelja i jako bliskih ljudi. Ima dosta istine u tome. Sigurna sam da svi oni koji su prošli kroz ovo iskustvo znaju o čemu govorim – iskreno je rekla glumica, kojoj su suprug Džulijan Forino i sinovi najveća podrška kada su roditelji Branke Katić preminuli.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst