PRIJATELjI Ane i Brajana Volša koji su četiri godine od njih iznajmljivali stan u Masačusetsu izjavili su da se nešto čudno dogodilo pre šest meseci.

БРАЈАНЕ, ЗАШТО ЋУТИШ, ГДЕ ЈЕ АНА? Пријатељи Волшове открили нове детаље - Нешто се десило пре 6 месеци, журила је да прода аутомо и стан

Foto: Fejsbuk

Brajan, Majk i Mandi Silva kažu da je Ana u tom periodu žurila da se reši imovine, uključujući automobila i stan u kome žive.

ICYMI. Yesterday we were the first to speak to two tenants of Brian and Ana Walshe. They told us things started to get strange a few months ago. pic.twitter.com/jzPoAbgXhk — Abbey Niezgoda NBC10 Boston (@AbbeyNBCBoston) January 11, 2023

Majk Silva je poslednju poruku od Brajana, kao odgovor na tekst “Srećna Nova godina”, dobio 2. januara. Brajan u njoj nije pominjao svoju ženu.

– Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao – odgovorio je Volš u poruci koju je Silva podelio sa NBC10 Boston.

Volš je optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage. Na saslušanju se izjasnio da nije kriv.

– To skoro da mi tera suze na oči jer to jednostavno nije normalno – rekla je Mandi.

Ona je rekla da se ono što se javno zna o slučaju ne poklapa, i zamolila je svog prijatelja da kaže istinu: “Gde je Ana? Brajane, ako nešto znaš, zašto ne pričaš?”

Foto: Fejsbuk

Prema njenim rečima, Ana je bila njena prijateljica.

– Donela bi alkohol, flaše vina za praznike, ili čokolade, i mi bismo uradili isto. Ja bih ostavila kolačiće za nju i decu – rekla je Mandi, preneo je “Blic”. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst