Božo Vrećo najautentičniji muzičar regiona i šire, će svoje nove pesme, kao i mnogobrojne, sad već čuvene sevdalinke, izvesti na Letnjoj pozornici na Tvrđavi, u Nišu  14. jula s početkom u 21 čas i sad već tradicionalno decembarsko druženje sa beogradskom publikom 2. decembra u Sava Centru.

Umetnik anđeoskog glasa, kako ga svi nazivaju, je pored toga što je izvrsni vokal, i autor i kompozitor sevdalinki, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine.

Verna publika, koja je sve brojnija, uživa u Božinim koncertima koji su uvek preplavljeni emocijima i nezaboravnom atmosferom. Na Božinim koncertima se peva, pleše, plače, smeje, sve je to deo sevdaha, sve je to Božo!

Foto: Sanela Babić

Vrećo peva o ljubavi, čežnji i razdvojenosti, o tuzi, melanholiji i samoći. Svaki Božin stih je poput ispovesti i priznanja ljubavi, otud i magija na njegovim koncertima. Sarađuje sa umetnicima svetskoga glasa uz koje je napisao i nove sevdah tekstove koje njegova sve brojnija publika naprosto obožava, od Lejle pa sve do Sabe.

Karte za koncert u Nišu i u Beogradu u sistemu Tickets

https://www.youtube.com/watch?v=xXYBd6KMNOg

https://www.youtube.com/watch?v=UZWZv9bvOFM

Post Views: 21

Originalni tekst