SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, komentarisala je izjave Borka Stefanovića.

БОЖИЋ:  Да Борко Стефановић познаје појмове као сто су легитимитет или легалитет не би продавао сопствену земљу

Foto: SNS

– Svaka šuša se danas javila da se zapljune na ime Aleksandra Vučića, po dobro oprobanoj i razrađenoj šemi diktata i pritiska Đilasovih i Šolakovih medija!

Nije izostao ni Borko Stefanović koji govori govori o krađi, nameštanju i manipulacijama, samo je čudno što u tom kontekstu ne pominje sebe.

Zajedno sa svojim pajtosima iz DS ukrao je ljudima sreću, dostojanstvo, mnogim porodicama budućnost, a onda odlučio da promeni ime i lažno se predstavljao i na izborima.

Da Borko poznaje pojmove kao sto su legitimitet ili legalitet ne bi prodavao sopstvenu zemlju i podržavao secioniste. A to je rezultat njegove vlasti, samo da se dogovori da li Borislav ili Borko postavljao granicu između Srba i Srba? Da li je Borislav ili Borko podržavao one koji su pola miliona ljudi ostavili na ulici, zakatančili fabrike i izvinjavali se sto su Srbi?

Sve podseća na scenu iz filma Boj na Kosovu, tako ni Bogoje više nije Bogoje, već Mustafa. Pa nam ostaje da vidimo koji identitet će Borko uzeti kada bude poželeo da zametne trag u želji da ga srpska istorija ne pamti kao nekog ko je zarad opstanka na vlasti svoje kriminalne grupe trgovao delom teritorije sopstvene države.

To nisu Prada cipele pa da Đilas može da mu ih kupi! – navodi se u saopštenju.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst