Kompozitor je završio jedan od najtežih fakulteta, međutim, život ga je odveo put muzike.

Dragan Stojković Bosanac važi za jednog od najuspešnijih kompozitora i aranžera u Srbiji, a osim što je vrsan harmonikaš, malo ko zna da se školovao za nešto sasvim drugo.

Naime, Bosanac je svojevremeno završio Ekonomski fakultet, ali se umesto struke, odlučio za muziku, piše Blic.

Foto: E-Stock

 

Podsetimo, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, nedavno je progovorila o svom odrastanju u porodici sa strogim roditeljima.

– Ja kad sam počela da izlazim, znalo se kad moram kući, ako se ne javim slučajno, a imala sam neku veliku Nokiu, budem na nekom rođendanu, sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa tek onda sledi razgovor, od majke, da se razumemo. Kod mene se znalo da nema spavanja kod drugarica, to nije postojalo. Moje prijateljice su znale tako muljati, kod mene to nije smelo. Sad je kao drugačije živim sama, ali uvek postoje kontrole, ja sam uvek kontrolisana i ne mogu da kažem da imam život – otkrila je Džidža, koja je za vreme učestvovanja u takmičenju „Zvezde Granda“ znala da pusti suzu zbog očevih komentara.

Foto: ATAIMAGES

 

– Mene su najviše boleli Draganovi komentari, kad krene da me kritikuje na televiziji pred narodom. Bila sam u fazonu jel moguce da čovek ovo govori ja pogledam mamu, zaboravim se da sam na sceni. Ona je uvek na njegovij strani i Dragan je uvek u pravu za sve. Tako je bilo i kad je moj brat odrastao. Dragan i ja se posvađamo, posle deset min se zagrlimo. Svasta kazemo jedno drugom, zapravo on meni ja njemu ne smem jer bi bio pokolj u kući. Moja majka se vodi time ti će se udati, brat vec zivi sa drugom zenom ostacu ja s njim. Realno volela bih da imam brak poput njihovog, oni su ljubav iz srednje škole ponosna sam što su opstali zajedno ovolike godine – priznala je pevačica za Republiku.

Malo ko zna da je veliki hit Suzane Jovanović napisao Saša Popović: Pričali da joj brani da peva, ali istina je malo drugačija

sledeća vest

Originalni tekst