Popović je otkrio da će u “Zvezdama Granda” pored 96 novih takmičara, biti i nekoliko starih.

Kreativni direktor “Granda”, Saša Popović otkrio je koje su sve promene uveli u novoj sezoni čuvenog takmičenja “Zvezde Granda”. 

Popović je otkrio da će pored 96 novih takmičara, priliku za pobedu u prestižnom takmičenju imati i stari takmičari. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Prva emisija u ovoj sezoni kreće sad u subotu od 21 čas. Naš standardni termin. Prošle godine smo se vratili na TV Pink i ova sezona je bila najgledanija. “Zvezde Granda” su same po sebi najgledanije, a tek sada kad smo se vratili… Ono što je specifično za ovu sezonu je da smo drastično smanjili broj kandidata. Napravili smo malo drugačiji format, imamo osmoro mentora i svako od njih je izabrao četiri stara kandidata, odnosne one koji su se do sada takmičili, a nikad nisu bili u finalu. Mi smo im dali šansu i zovemo ih izabrani kandidati. Oni će se boriti protiv novih, ima ih 96. Imamo jedan taster s brojevima. Ljudi će videti o čemu se radi – otkrio je Saša u jutarnjem programu na “Pinku”.

Foto: ATA Images

 

Popović je zatim progovorio o karijerama i uspesima starih “Zvezda Granda”.

– Mnogi su zaslužili uspeh. Rada Manojlović je zaista super. Ona se takmičila u prvoj sezoni kad ništa nije uradila. Mnogo dece je izašlo iz tog formata, ali niko nije napravio solistički koncert. Aleksandra Prijović je napravila veliki uspeh, 3 Arene kod nas, 3 Arene u Zagrebu… To je neverovatan uspeh. Milica je sigurno spremila ludilo, ja se nadam da će i narednom periodu i Darko Lazić i Rada Manojlović imati koncert. Tea Tairović je isto čudo – poručio je Popović.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ko je upucani Mirza Hatić!? Rušio je pravoslavni krst, pretio Kristijanu Goluboviću i Baki Prasetu, a ovako je vređao Dalilu Dragojević!

sledeća vest

Originalni tekst