Rijaliti program “Zadruga 7 Elite” uskoro počinje sa emitovanjem, a kako saznajemo bivša zadrugarka Sofija Una trenutno je u pregovorima za ulazak u sedmu sezonu.

– Sofija je snimila profil za “Zadrugu 7”. Još uvek je u pregovorima sa produkcijom. Postoji mogućnost čak i da postane voditeljka šou programa. U svakom slučaju trebalo bi da bude deo projekta – kaže izvor za medije.

Foto: Informer

 

Da podsetimo, pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ”Elitu” će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, ali i Sofija Una.

Foto: E-stock

 

Sofija Una Manić ima 33 godine i dolazi iz Beograda, po zanimanju je diplomirani ekonomista, a bavi se porodičnim biznisom.

Sofija Una je dva puta razvedena, a sa bivšim supruzima je u fenomenalnim odnosima.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Anđelu prate u stopu! Đuričićeva se oglasila na Instagramu, ovo je dokaz da joj nepoznati ljudi ne daju mira!

sledeća vest

Originalni tekst