Jovana Marjanović, za kojom je tragano pet dana, juče je pronađena mrtva kraj potoka u Tić polju, na Zlatiboru, a prema nezvaničnim saznanjima, tokom istrage na telu nisu nađeni tragovi nasilja.

Telo je nađeno na nepunih par kilometara od centra Zlatibora, ali u zabačenom delu gde ni meštani ni turisti ne prolaze, na ivici potoka ispod borove šume.

Nene ćerke oglasile su se potresnim porukama.

– Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost napustila nas je zauvek. Najdivnija žena na svetu, anđeo… Ostaćeš u našem srcu zauvek najvoljenija, najmilija majko moja.

One su se zahvalile svima koji su učestvovali u potrazi i pružali podršku.

– Jedno ogromno hvala svim ljudima koji su nam pomogli u potrazi, slali poruke podrške, bili uz nas sve vreme. Dali ste nam snagu da idemo dalje, energiju da okrenemo nebo i zemlju i utehu da nismo i nikada nećemo biti same – navodi se u poruci.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Njeno telo pronađeno je juče i sumnja se na samoubistvo, ali telo je poslato na Institut za sudsku medicinujovana-marjanovic-1

jovana-marjanovic-2

jovana-marjanovic-3

Tatini sinovi koje ‘ceo Novi Sad gotivi’ su me omamili, silovali i naveli na samoubistvo

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)