Pjevački par Nikolina Kovač i Saša Kapor ove godine proslavili su 10 godina braka, a pored mnogih lijepih momenata koje su proživjeli bilo je, nažalost, i onih teških i bolnih.

Njih dvoje su se 2013. godine vjenčali i iste godine dobili prvo dijete, sina Nikolaja, a pjevačica se dvije godine nakon udaje i porođaja radovala povratku na scenu. Snimila je novu pjesmu i živjela bajku i na privatnom i na poslovnom planu.

Međutim, baš tada, porodica Kovač-Kapor doživjela je tešku saobraćajku. Nikolina, Saša i njihov sin sletjeli su automobilom u rijeku.

-Upali smo u rijeku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čovjeku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dijete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promijenila kompletnu percepciju života.

U tom trenutku nisam posjećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir”, ispričala je pjevačica.

Naredne dvije godine imala je strah od vožnje automobilom, ali i od letenja avionom.

-Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila… Trajalo je to oko dvije godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – govori Nikolina sa suzama u očima.

Nikolina i Saša 2019. godine dobili su i drugo dijete, kćerku Nikoletu, a njihovu bračnu sreću više puta su pokušale da poljuljaju glasine o razvodu.

-Sve ovo vrijeme otkad smo prisutni na javnoj sceni ta teza se provlači, nekako smo navikli na to, ali ono što je najvažnije i za njega i za mene je da mi znamo kako je nama u stvarnom životu, kako nam je u ta četiri zida. Nijedan odnos nije idealan, i naš je prošao kroz različite etape sazrijevanja za ovih deset godina i zaista mogu reći da je poprimio jednu zrelost i stabilnost, jer ljudi kada rade na usavršavanju i kada su osviješćeni i žele da daju sve od sebe da njihov odnos bude što bolji, sam razvojni put tog istog odnosa je neminovan – iskrena je pjevačica

Originalni tekst