Ponovo bukti rat između Bojane i Anđela.

Bojana Pavlović je krenula da napada Anitu i da opet govori kako je ona stalno gleda, a onda se ubacio Anđelo i počeo svoju dragu da brani.

– Nagrada nikome nisam, uteha jedino mogu da budem Aniti Zolinoj ki*i, pošto me gleda i vidim da je mnogo nesrećna u toj vezi. Tako da, što se tiče toga mogla bih da joj pokažem kako je biti srećan i mogla bih da joj ponudim ulogu utehe. Takođe vidim da Anita ima neke slatkorečive reči prema meni, a pošto ja nisam u vezi zašto bi mi to smetalo – rekla je Bojana.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Vidim da se ova devojka baš naložila, ja ću da stavim ovaj vodoper pred Anđeku jer je mnogo klizavo između nas – rekao je Anđelo.

– Pošto sam ja ajkulica, a tvoja alatka je suva mogu da odradim i Anitu i Anđelu u isto vreme, meni keš ne treba, tako da mogu sve da odradim bez neke koristi – rekla je Bojana.

– Video sam juče prizor gde Bojana nosi sudove, a Anđela pored nje drži ruke u džepovima kao pravi alfa. Meni je drago što mi se Anđela smeška, nisam je video ovakvo srećnu odavno – rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ja nikada nisam bila utešna nagrada, nego sam bila uvek na prvom mestu. Ako dođeš iz Pule u Beograd da budeš utešna nagrada, ja to mogu da razumem. Bila je uteha mom dečku i ja to mogu da razumem. Obično se nakon mojih reči rasplače tako da ću paziti šta pričam kada je ona u pitanju. Jedino mi je okej ako je tebi neko utešna nagrada, dođeš i iskoristiš to je okej, ne mogu da dajem na značaju civilima – rekla je Milica.

– Ja ne mogu da gledam muško ženski odnos tako, smatram da ja nisam nikome utešna nagrada a kamoli Teodori. Ne smatram da bi smo uspeli ovde pet meseci da sam joj utešna nagrada. Kad izađemo napolje sve će se pokazati – rekao je Bebica.

Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću:

sledeća vest

Originalni tekst