Bivšu zadrugarku Anđelu Šparavalo ostavila je djevojka Bojana Pavlović, nakon čega se ona vratila kod roditelja, od kojih je pobjegla.

Anđela se oglasila prvi put poslije incidenta i svojim pratiocima na Instagramu saopštila da se vratila kući i otkrila šta se dogodilo.

  • Poslije žurke u apartmanu je počela ponovo da me vrijeđa, da sam ovakva, da sam onakva. Htjela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za cijelu njenu priču htjela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživjela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da vjerujem šta mi ona priča. Nakon toga mi je rekla da nema povjerenje u mene i da će ga vjerovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vrijeme igrala rijalitri sa mnom i da sam ja izmanipulisana – rekla je uznemirena Anđela.
  • Sad se vidjelo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobjegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila – ispričala je Šparavalo.

Inače, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se zajedno provodile na žurci u Šimanovcima povodom proslave finala Elite, međutim među njima je izbila svađa.

U jednom trenutku Bojana i Anđela su se brutalno sukobile, a Anđela joj se u jednom trenutku unijela u facu.

  • Majka se uopšte nije obradovala kad me je vidjela, vidjela je da se snima i napala me je pred kamerama. Ona generalno mene pravi ludom. Ne znam da li bi me majka podržala da nisam u vezi sa Bojanom, sve mi je čudno. Saznala sam da moj brat nije pisao čestitku koja mi je stigla u Eliti, to je sve moja majka uradila – rekla je Anđela, na šta se nadovezala Bojana.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst