Prvi put posle žurke na kojoj su napravile haos i sa koje su izbačene napolje, Anđela Šparavalo se oglasila i otvorila dušu o problemima sa Bojanom.

Tokom „Elite 7“ Anđela Šparavalo ušla je u vezu sa Bojanom Pavlović, čemu se njena porodica oštro protivila. Po završetku rijalitija ipak su je sačekali, ali je Anđela u emisiji pred kamerama priznala da su je ucenili da se udalji od Bojane ili će je izbaciti iz kuće. Činilo se da je ljubav pobedila, jer je Šparavalo odlučila da uprkos želji porodice ode sa Bojanom. Međutim, na žurci povodom završetka rijalitija njih dve su napravile haos. Anđela je polila vodom Anitu Stanojlović, pa su zatim zajedno napale Marka Đedovića, da bi ih nakon svega obezbeđenje izbacilo napolje.

Foto: Printscreen/Instagram/_spakii

 

Anđela se sada oglasila prvi put posle incidenta i u dramatičnoj poruci svojim pratiocima na Instagramu saopštila da se vratila kući.

– Posle žurke u apartmanu je počela ponovo da me vređa, da sam ovakva, da sam onakva. Htela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za celu njenu priču htela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da verujem šta mi ona priča. Nakon toga mi je reklada nema poverenje u mene i da će ga verovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vreme igrala rijalitri sa mnom i da sam ja izmanipulisana – rekla je uznemirena Anđela.

Foto: Informer

 

Zatim je istakla da su mnogi ovo očekivali od nje, ali malo ko od Bojane.

– Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila – ispričala je Šparavalo.

Anđela i Bojana napravile haos na žurci! Šparavalo ispolivala pobednicu, pa zajedno nasrnule i na Đedovića! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst