U novoj, 35. epizodi igranog serijala “Ceca show”, koja se emituje na Blic TV, gledaoci će vidjeti kako se u kući Svetlane Ražnatović slavilo krštenje najmlađeg člana porodice, Krstana, ali i šta se sve događalo iza kamera tokom snimanja posljednje emisije “Zvezde Granda”.

– Veoma subjektivno reagujem, sva ta djeca koja su me izabrala za mentora, u njima sam nešto vidjela. Svi su apsolutno talentirana. Dešavalo se da u jednoj emsiji ispadnu i po dva, tri kandidata, koja su odlični pjevači. Bude mi žao, ali postoji i ona druga dokazana teorija, da ne znači da ćeš ako pobijediš napraviti karijeru. Samo treba mnogo rada i truda, ulaganja u dobre pjesme, i, eto, uspjeha – rekla je Ceca i dodala:

– Sad ulazimo u završni dio takmičenja. Uskoro će polufinale, pa finale. Kriteriji su stroži, pa ćemo vidjeti, vjerujem da će najuporniji i oni koji se budu najviše trudili stići do finala.

Kada je Ceca stigla na snimanje “Zvezda Granda”, kolege iz žirija obasululi su je komplimentima. Kamere su zabilježile djelić atmosfere, posebno bliskost folk zvijezde i Saše Popovića.

Saša Popović pozvao je žiri na početak snimanja, međutim, po običaju se obrušio na Viki Miljković koja je kasnila.

– Saša, ali Viki se šminka – rekla je Ceca.

Blic TV printscreen

– Viki, šta radiš – povikao je Popović.

– Pa, šminka se. Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu – rekla je Ceca i Sašu poljubila direktno u usta.

Blic TV printscreen

-Jedan poljubac rješava sve – zaključila je, dok je Popović otišao da skine njen karmin sa usta.

(Express/Blic)

Originalni tekst