Prva televizija u prolećnu sezonu ulazi uz bogat i raznovrsan televizijski program. Nova šema koja startuje 13. marta donosi za svakog po nešto. Pored novih termina popularnih emisija “Jutro”, “Exkluziv” i serije “Od jutra do sutra”, na Prvu stižu brojni noviteti, kao što su kvizovi “Pobednik” i svima omiljena “Najslabija karika”, zatim nove sezone najgledanijih emisija i serija “Radna akcija”, “Iza rešetaka”, “Igra sudbine”, “Ubice mog oca”, “Exploziv”…

Богат и разноврстан програм Прве телевизије: Нова шема доноси за сваког по нешто

Foto: Promo/Prva

JUTRO, 06.55

“Jutro” na Prvoj od ponedeljka počinje u novom terminu – od 06.55 i traje do 11.00. Gledaoci će nastaviti da, pored najnovijih vestih, sve aktuelne teme “pretresaju” uz Bojanu Ristivojević, Mariju Savić Stamenić, Anđelu Đurašković i Miloša Radenkovića.

EXKLUZIV, 17.00

Vesti iz sveta poznatih godinama nam stižu iz redakcije “Ekskluziva”, a od ovog ponedeljka saznaćete ih od 17.00. Priče sa najvažnijih događaja, domaćih i svetskih, donosi ekipa koja stiže svuda i kojoj ni jedno džet-set dešavanje ne promiče. Radnim danima emisiju vodi Jelena Bašić, a nedeljom “Ekskluziv specijal” radi Maja Sokolović.

POBEDNIK, 17.30

Kviz “Pobednik” novi je format Prve televizije koji vodi šarmantna Aleksandra Gudelj radnim danima od 17.30. Dva takmičara u studiju bore se za pobedu. Pitanja su raznovrsna i uz znanje potrebna je i snalažljivost, brzina, koncentracija. U polučasovnom kvizu biće odigrano pet igara, a pobednik osvaja 20 hiljada dinara.

Foto: Promo/Prva

EXPLOZIV, 18.45

Reporteri “Eksploziva” nastavljaju da obilaze Srbiju i donose emotivne, neobične  i tople ljudske priče. Njihovi prilozu su radnim danima na programu od 18.45 i predstavljaju ih Ana Rajković i Srđan Karanović. Subotom i nedeljom u isto vreme “Eksploziv specijal” vodi Tijana Nikolić.

OD JUTRA DO SUTRA, 19.00

Telenovela “Od jutra do sutra” ovog proleća menja termin. Sa Srnom i Damjanom od ovog ponedeljka družimo se od 19.05. Nove zgode, problemi, ljubavi, spletke i prijateljstva nastavljau se radnim danima kao i do sada.

IGRA SUDBINE, 20.00

Sa porodicima Kanački i Ožegović nastavljamo “druženje” od 20.00. Najgledanija i najdugovečnija serija “Igra sudbine” ostaje u svom dobro znanom terminu.

UBICE MOG OCA, 21.00

Šesta sezona popularne serije “Ubice mog oca” na programu je ponedeljkom i utorkom od 21.00 u nedelji od 13. marta. Naredne nedelje, od 20. marta, seriju ćemo emitovati samo ponedeljkom od 21.00, po dve  epizode. U tim terminima otkrićemo da li je i koliko kockanje opasno, ali i hoće li će inspektor Aleksandar uspeti da se izbori sa svim nedaćama koje su ga zadesile.

RADNA AKCIJA, 21.00

Sreda 15. mart u 21.00 rezervisana je za voljenu i rado gledanu “Radnu akciju sa Tamarom”. Nova sezona snimana je u Bosni i Hercegovini, gde je Tamara Grujić sa svojom ekipom obnovila domove onima kojima je pomoć bila preko neophodna.

Foto: Promo/Prva

IZA REŠETAKA, 22.00

Novu sezonu emisije “Iza rešetaka” obeležiće ispovesti ljudi koji su u zatvoru proveli višedecenijske robije. Biće prikazan njihov život od ranog detinjstva preko sunovrata u svet kriminala, godine provedene po ozloglašenim zatvorima, samice, preživljavanje, ali i bekstva, pucnjave kao i ponovni susreti sa teškim situacijama van zatvorskih zidina.

Foto: Promo/Prva

NAJSLABIJA KARIKA, 21.00                                                  

Jedan od najpopularnijih svetskih kvizova “Najslabija karika” stiže na Prvu TV.  Od 21. marta, svakog utorka u 21.00 gledaoci će kraj malih ekrana proveravati svoje znanje i zabaviti se uz takmičare koji se bore da ne čuju od voditelja čuvenu rečenicu “Doviđenja, vi ste najslabija karika”! A voditelj, koji će svojim šarmom doprineti da kviz bude još zabavniji je jedan od najpopualrnijih glumaca na našim prostorima – Nikola Kojo. Zato budite svakog utorak uz Prvu i kviz “Najslabija karika”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst