Pevač Boban Rajović zaposlio je sina Andriju kao svog menadžera.

Boban Rajović i njegov sin Andrija rešili su da se više ne razdvajaju. Pored fudbalske karijere mlađi Rajović upustio se u vođenje karijere svog poznatog oca.

Po pitanju toga kako se snašao – pevač je i te kako zadovoljan, ali mu teško pada kada vidi „koliko gine“.

Svi mi kažu da ličimo. Suviše je reći da sam mnogo ponosan na njega. Veoma bitna stvar, da je počeo da bude sa mnom dvadeset četiri sata poslednjih pola godine. Sarađujemo, baš odlično sarađujemo. On je nešto što mi je svih ovih dvadeset pet godina karijere falilo. Stalno sam imao asistenata, ali način na koji se on time bavi jeste pristrasno, profesionalno. Ponekad mi bude žao, jer baš gine i baš je profesionalan. Baš super menadžeriše – kazao je Boban, prenosi Kurir.

Foto: Nemanja Princolio

 

Tu se, međutim, nije zaustavljao.

Može se reći da ulazi u taj svet. Ni on ni ja ne žurimo da to objavimo na sva zvona, treba to još da se ispeče, jer ovaj naš svet je malo prljav, ima tu svega i svačega. Ali mogu da kažem da je on jedan kulturan, vaspitan mladi gospodin koji će ovaj posao da radi na pravi način. On je jedan mangup sa manirima i pored mene je prava osoba – s ponosom je zaključio Rajović.

Oglasio se Haris Džinović o razvodu Milana Kalinića! Pevač odbrusio:

sledeća vest

Magazin

Ova stvar odaje ženu da joj fali seks! Evo kako da prepoznate kada je željna muškog dodira Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Zdravlje

Da li će vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Decenijama se govori o tome da je vegetarijanska ishrana dobra za zdravlje i verovatno ste više puta čitali o brojnim slavnim osobama koje su se odrekle mesa, a često i ostalih namirnica životinjskog porekla. Mada je meso glavni izvor proteina i obavezno ga treba jesti u detinjstvu i tokom rasta, da li njegovo kasnije odbacivanje automatski znači gubitak težine? Hoće li vam vegetarijanstvo zaista pomoći da duže živite i budete zdraviji?

Bris pljuvačke otkriva da li ćemo umreti u roku od godinu dana - Da li biste smeli da se testirate? 3 najgora načina da čovek umre! Naučnici tvrde da su ovo jezive smrti kakve ne biste poželeli najgorem neprijatelju

JOŠ Magazin VESTI

Originalni tekst